Állati Szeretet Közhasznú Alapítvány - Nyíregyháza

Üdvözöljük honlapunkon!

Állatasszisztált terápiák végzése - Terápiás kutyák képzése - Nyíregyháza

Adószámunk: 18151620-1-15   Bankszámlaszámunk: 68800109-11081313

A megye első kutyaterápiás szervezete

Tisztelt Látogató!

Bizonyára Ön is hallott már azokról az önkéntesekről és négylábú kollégáikról, akik idejüket nem sajnálva próbálnak segíteni embertársaikon. Az Állati Szeretet Közhasznú Alapítvány fő célkitűzései között szerepel az állatasszisztált terápiák végzése és terápiás kutyák képzése, főként Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén.

A megyében állatasszisztált terápia területen úttörő szerepet vállalunk, ezért is tartjuk fontosnak olyan tagok jelentkezését, akik szintén elhivatottak. Lelkes csapatunk azon fáradozik, hogy az önkéntes kutya-gazdi terápiás párosok gyakorlati munkáját segítse, kutyáikat kiképezzük, illetve helyszíneket biztosítsunk munkájukhoz. Célunk, hogy örömet szerezzünk az arra rászoruló embereknek a mindennapi életben, "mert igazán csak az értékeli az életet, aki megtapasztalja annak árnyoldalát is!"

Jelenlétünkkel felhívjuk az intézmények figyelmét a terápiás tevékenységünk fontosságára. Igyekszünk minél szélesebb körben megmutatni munkánkat, megjelenni bemutatókon, hogy elismertessük az állatasszisztált terápia jelentőségét a társadalomban.

Mindemellett fontosnak tartjuk a fiatal generáció felelős állattartásra nevelését is, ezért óvodákba és iskolákba is szívesen ellátogatunk négylábú társainkkal.